Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Tortilla mniejsza niż dotychczas, jednak smaczna jak zwykle. Sos (sosy) mało wyczuwalny - stanowczo za mała jego ilość.

    Mateusz, 03 czerwiec 2019
    Dziekujemy za opinie. Mamy nowa pracownice, wiec zwrocimy jej na to uwage. pozdrawiam ! Zespół KebaBar

    Super

    Samuel, 30 kwiecień 2019
    bardzo dziekujemy ! i zapraszamy ponownie :) Zespół KebaBar

    Zamówienie zostało pomylone, dostaliśmy co innego niż zamówiliśmy

    Ewelina, 26 luty 2019
    Przepraszamy za to, że zamiast na talerzu dostali Panstwo kebaba w kubełku. Proponowalismy telefonicznie wyslanie od razu na nasz koszt dodatkowego kebaba na talerzu, ale nie chcieli Panstwo czekac, wiec przynajmniej zachecamy do skorzystania z rabatu na kolejne zamowienie - wyslanego smsem. Zespół KebaBar

    Tortilla była naprawdę dobra(tylko otrzymałam w niej inne sosy niż były zamawiane) na wielki plus mięso:) jeden z lepszych kurczaków jakie jadłam w tego typu lokalach:) ale zapiekanka to tragedia!!! Była tak twarda,że można nią było gwoździe wbijać!!! Niestety nie dało się tego jesc!!!

    Kamila, 25 listopad 2018
    Dziekujemy za opinie. Zwrocimy na to uwage dla pracowników, aby w przyszlosci nie bylo takich sytuacji.
    Zespół KebaBar

    Kebab dociera w mgnieniu oka ,jedzenie smaczne ,zamawiane przeze mnie mnostwo razy. Polecam

    Konrad, 23 sierpień 2018
    Bardzo dziekujemy :) Zespół KebaBar

    Pyszne :)!!

    Adam, 07 czerwiec 2018
    DZIEKUJEMY :) Zespół KebaBar

    Kolejny raz wszystko smaczne. Polecam!!

    Adam, 18 maj 2018
    :) Zespół KebaBar

    git

    Marcin, 15 kwiecień 2018
    dziekujemy :) Zespół KebaBar

    Bardzo pysznie jedzonko pozdrawiam :*

    Patryk, 16 sierpień 2017
    pozdrawiamy :) Zespół KebaBar
  • Dobry kebab, szybka dostawa , POLECAM !!!

    Ewelina, 16 maj 2019
    Bardzo dziekujemy i zapraszamy niedługo :) Zespół KebaBar

    Bardzo dobre kebaby, zawsze ciepłe. Dostawa na czas

    Łukasz, 18 kwiecień 2019
    Bardzo dziekujemy !!!! Staramy sie jak mozemy :) Zespół KebaBar

    Tortilla, jak i kebab świetne! Zamówienie dotarło szybko, co ważne gorące i bardzo smaczne!

    Mateusz, 05 luty 2019
    Bardzo sie cieszymy i prosimy polecac nas :) Zespół KebaBar

    Mało sosu w tortilli

    Angelika, 11 listopad 2018
    dziekujemy za opinie
    Prosze kolejnym razem napisac w komentarzu, zebysmy dodali wieksza ilosc sosu, a z pewnoscia bedzie wiecej. Niektorzy narzekaja, ze za duzo inni ze za mało :)
    Zespół KebaBar

    Kebab smaczny oraz co najwazniejsze dojechal cieply ;) mimo ponad godzinnego czekania. Polecam ,warto.

    Konrad, 13 czerwiec 2018
    dziekujemy :)
    Zespół KebaBar

    Super :). Po raz kolejny nie zawiedliście!

    Adam, 26 maj 2018
    do usług :) Zespół KebaBar

    Wszystko bardzo smaczne

    Adam, 13 maj 2018
    dziekujemy :) Zespół KebaBar

    Najlepsze jedzenie, bardzo szybka dostawa!

    Natalia, 21 styczeń 2018
    ;) Zespół KebaBar

    Mniam

    Fjc, 12 sierpień 2017
    :) Zespół KebaBar